maanantai 2. toukokuuta 2011

2x2

Nyt kun oon viimein selvinnyt keikoista ja kokeista ja vapusta jne., ehdin ehkä just tulla kirjoittelemaan tänne!

Tänään yritettiin taas opiskella koirien treenaamisesta lisää. Nimittäin keppien opettamista 2x2 teorian avulla. Olen ennenkin lukenut metodista, mutta en ole vaan ottanut itseäni niskasta kiinni, ennenkuin nyt kurssin alettua. En sitä sen enempää ala tässä avaamaan, mutta sanonpa vaan, että luulen, että siitä on ihan hurjasti apua meidän käppänöille! Idea siinä on ihan loistava. Kannattaa googlailla ja lukea lisää :)

Nyt on hirveä hinku tehdä kaikkea! Yritin tossa etsiä naksutinta, koska sellainen on tullut joskus ostettua, vaikka treenaamiseen ei olla käytettykään, mutta oon sen laittanut taas niin hyvään piiloon. Eli eikun uutta ostamaan huomenna, ja kitumaan täällä :( No ei vaan!

Artun kanssa kepit on oikeelta puolelta suht hyvässä jamassa, haut ja näin. Mutta vasen... okei ihan oma moka. Toivottavasti tästä saadaan nyt toivottua tulosta, ja tuun ehdottomasti päivittelemään meidän edistystä täällä. Bamsenkin kanssa ajattelin treenata kepit ton kanssa kuntoon, jos sen kanssa vaikka pääsis vielä kisoihin...? Tai ihan vaan virikkeeksi. Sen kepit on ihan ok:t, mutta kun niitä ei olla treenattu, niin suorittaminen on vähän haparoivampaa.

Meillä on täällä hoidossa Henkka-koira... Tosin kohta se lähtee naapuriin, ja pariksi yöksi vaihtuu Ruth! Pitää ottaa molemmista kuvat tänne, niin vähän aukee ;) Mutta nyt lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti