tiistai 25. toukokuuta 2010

Bamse is not only the strongest bear, but also the kindest bear in the world

Vihdoin löysin aikaa tulla taas kirjottelemaan, ja Bamsen trimmikuvien kera. Se on ollut tosin jo hetken ''nakusillaan'', ja voi sitä iloa, kun pääsee karvattomana kirmaamaan :) Bambin turkki on mielestäni todella helppo ja sellainen snautserin turkki, kuin pitäisikin. Se irtoaa noin kerran vuodessa, ja lähtee erittäin helposti, lähes kampaamalla. Nyppimisen siistimisineen hoitaa yleensä tunnissa, kun taas Apinan turkkiin vierähtää kolmisenkin tuntia. Lisäksi se on erittäin tiivis ja säänkestävä, eikä sen kanssa tarvitse paljon miettiä lumipallojen tai kaikenmaailman töhnien juuttumista metsälenkeillä.

Monet ovat sanoneet, että Bamse näyttää ihan eri koiralta, kun se on nypitty. Täytyy myöntää, että pitkässä se on kuin kulkukoira, ja pidänkin sen ulkonäöstä eniten silloin, kun karva on pari kuukautta vanhaa. Tässä ennen-jälkeen kuvat.

Viime viikolla oli niin kovat helteet, että meillä ei paljon lenkkeilty. Yht'äkkinen lämmön nousu vaikutti selkeästi myös koirien treeneissä jaksamiseen. Ja se Artun putkiongelma... kyllä, edelleen se sama. En enää tiedä mitä sen kanssa pitäisi tehdä! Muistutukseksi vielä, että Apinahan kieltää putkea, jos se tulee radalla vastaan. Ilmeisesti yksikin este ennen riittää. Ja näköjään mutkaputkia, tai ainakin viimeisissä treeneissä se oli näin. Mitään sille ei (ainakaan mun muistaakseni) ole tapahtunut putkessa, eikä se ole mistään kipeä. Ihan käsittämätöntä. Vikana treeninä oli vaan perus rataa, suhteellisen suoraa vaan, ja siinä oli yksi hieman vasemmalle kaartuva pitkä putki. Sen se meni todella kovaa, ei mitään ongelmaa. Musta vähän tuntuu, että ongelma on ainakin osittain, enkä muuten yhtään ihmettelisi, jos on kokonaan, että mun liike pysähtyy, enkä vaan osaa ohjata, mikä taas ei ole yhtään uutta. Tosin, kun se alkaa näkemään putkea jo kaukaa, se alkaa kaartaa sitä... Että ehkä tässä nyt sitten on joku muukin juttu. Mut toi viimeinen rata meni niin kivasti ja kovaa, että jäi hyvä mieli :) Ehkä me ei ihan vielä heitetä hanskoja tiskiin...
 
Tällä viikolla ei olekaan treenejä, kun tämä lähtee huomenna katsomaan Bryan Adamssia, ja torstaina Porin kautta kotiin. Perjantaina taas ollaan talkoissa, joten kotona tehdään sitten paljon kaikenlaista kontaktitreeniä, sun muuta mukavaa.

Vielä tähän lopuksi Bamsen fiilistelykuvia tänäiseltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti